U protekla 24 sata dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 21. svibnja, oko 12.10 sati, na otvorenom djelu ceste Hampovica - Rakitnica 59-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Iveco zagrebačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog pretjecanja skupa vozila - teretni automobil Iveco i priključno vozilo Schmitz bjelovarskih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 47-godišnji vozač, došlo je do kontakta bočnih strana. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću biti će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 21. svibnja, oko 16.30 sati, u Križevcima u Ulici Greberanec nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom krećući se u smjeru Varaždinske ulice. Uslijed nepropisnog kretanja udario je u stražnju stranu teretnog automobila Fiat križevačke registarske oznake kojim je upravljao 51-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću vozilom je napustio mjesto događaja i policija za njim traga. 

Pisane vijesti | Promet i vozila