Promet: Zabilježene četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom 

Foto: Ilustraciija

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 5. lipnja, oko 19 sati, na otvorenom djelu županijske ceste Hudovljani-Jagnjedovec 42-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,38 promila upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i udario u osobni automobil Opel koprivničke registarske ozanke kojim je iz suprotnog smjera upravljala 70-godišnja vozačica. Nakon udara vozila su sletjela van kolnika, VW na zelenu površinu, a Opel u odvodni kanal. U prometnoj nesreći oboje vozača zadobili su lakše ozljede. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebne prostorije policije do otriježnjenja i protiv njega biti će pokrenut prekršajni postupak.
  
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 5. lipnja, oko 8.50 sati, na parkiralištu, u Koprivnici u Ulici dr. Željka Selingera  79-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Daewoo koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja automobil je prednjom stranom udario u stražnju stranu propisno parkiranog osobnog automobila. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 5. lipnja, oko 18 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Mažuranića nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom Chrysler koprivničkih registarskih oznaka. Prilikom nepropisnog parkiranja udario je u stražnju stranu parkiranog bicikla Trek koji je pao na drugi parkirani bicikl Specialized. Policija traga za nepoznatim vozačem.

Danas, 6. lipnja, oko 4 sata, u Drnju u Ulici Pemija 40-godišnji vozač pod utjecajem alkohola 1,37 promila upravljao je traktorom John Deere koprivničke registarske oznake s traktorskim priključkom. Uslijed nepropisnog kretanja traktor je sletio van kolnika, udario u zemljani most te se prevrnuo na bočnu stranu. Vozač je uhićen i protiv njega biti će pokrenut prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila