U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustarcija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.
  
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Noćas, 13. lipnja, oko 1.25 sati, u Koprivnici u Ulici Širovice 23-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,35 promila osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s državnom cestom broj 2. Dolaskom do raskrižja uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešao preko kolnika državne ceste, sletio u odvodni kanal i prednjom stranom vozila udario u kameni nasip željezničke pruge. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.   

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 12. lipnja, oko 9.40 sati, u Križevcima u Ulici Tadije Smičiklasa na parkiralištu 75-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake te se prilikom nepropisnog kretanja sudarila s osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake kojim je upravljala 52-godišnja vozačica. Vozačica koja je prouzročila prometnu nesreću napustila je mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila