U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.   

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 18. lipnja, oko 16.40 sati, u Koprivnici 60-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,22 promila krećući se zaobilaznom cestom u smjeru raskrižja s Radničkom cestom. Prilikom skretanja u lijevo na Radničku cestu, nije propustio osobni automobil Mercedes koprivničke registarske oznake, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnji vozač i zadržavao smjer kretanja. Tom prilikom Ford je prednjom stranom udario u Mercedes te su oba vozila sletjela van kolnika. U prometnoj nesreći obojica vozača u ozlijeđeni. Po zaprimanju liječničke dokumentacije će biti poznata kvalifikacija ozljeda te podnijeta odgovarajuća pismena.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 18. lipnja, oko 7 sati, u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici 31-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Honda koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 18. lipnja, oko 9.25 sati, u Koprivnici u Frankopanskoj ulici 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje unazad vozilom udario u parkirani osobni automobil Hyundai koprivničke registarske oznake. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila