Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 7. srpnja, oko 6.30 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici 1. Svibnja 35-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Maurer virovitičke registarske oznake u smjeru Budančevice. Prilikom mimoilaženja došlo je do otvaranja lijevih bočnih vrata (prostor gdje je smješten motor stroja) i kontakta s teretnim vozilom Daf zagrebačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.   

Jučer, 7. srpnja, oko 16.40 sati, u Đurđevcu 36-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Golf koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 47-godišnji vozač, a koji je radi izbjegavanja sudara skrenuo u desno, udario u rubni kamen i sletio van kolnika. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila