U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 13. srpnja, oko 11.45 sati, u Đelekovcu u Ulici Mihovila Pavleka Miškine 30-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Man koprivničke registarske oznake u smjeru Torčeca. Prilikom vožnje unazad u dvorište u vrijeme kada je u istom smjeru nailazio teretni automobil Mercedes varaždinske registarske oznake kojim je upravljao 55-godišnji vozač došlo je do sudara dvaju vozila. U prometnoj nesreći oba vozača su ozlijeđena, a na okolnosti prometne nesreće provodi se kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 13. srpnja, oko 12.45 sati, na cesti Šemovci-Đurđevac 63-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Uslijed umora vozača je vozilom sletio van kolnika, udario u prilazni most te je došlo do višestrukog prevrtanja vozila po polju kukuruza. U prometnoj nesreći ozlijeđen je vozač i 84-godišnja putnica. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 13. srpnja, oko 11.50 sati, u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici 36-godišnji vozač upravljao je traktorom John Deere koprivničke registarske oznake koji je vukao ne registriranu prikolicu. Uslijed neprilagođene brzine traktor je s prikolicom sletio van kolnika i udario u metalnu ogradu. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 13. srpnja, oko 14.10 sati, u Đurđevcu u Ulici Grada Vukovara 31-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretni automobil Man i priključno vozilo požeških registarskih oznaka te  zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjom stranom vozila je udario u stražnju stranu osobnog automobila Renault koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 52-godišnja vozačica. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila