U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 23. srpnja, oko 15.10 sati, u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura 25-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Peugeot zagrebačke registarske oznake u smjeru Rakitnice. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Nissan koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 33-godišnja vozačica, a koja je zaustavila vozilo radi skretanja ulijevo. Vozač je teretnim vozilom sletio van kolnika u putni jarak. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

 Prometna nesreća s materijalnom štetom

Noćas, 24. srpnja, oko 2.20 sati, na cesti Guščerovec-Križevci 43-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika u putni jarak. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila