Dovršeno kriminalističko istraživanje - Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga

Pretragom kuće i drugih prostorija pronađeno je i oduzeto 327 grama droge marihuane, manju količinu sjemenki indijske konoplje i četiri stabljike visine od 159 do 175 centimetara

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

Sumnja se da je osumnjičeni tijekom ove godine na koprivničkom području neovlašteno uzgajao stabljike konoplje tipa droga u svrhu proizvodnje droge marihuane. Također, sumnja se da je davao na uživanje drogu marihuanu 30-godišnjaku s koprivničkog područja.

Pretragom kuće i drugih prostorija u sklopu kuće pronađeno je i oduzeto 327 grama droge marihuane, manju količinu sjemenki indijske konoplje i četiri stabljike visine od 159 do 175 centimetara.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga protiv 29-godišnjeg osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon