Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 13. prosinca, oko 12.30 sati, u Koprivnici u Križevačkoj ulici 64-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,59 promila upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je prednjim djelom udario u bočnu stranu bicikla kojim se preko obilježenog pješačkog prijelaza nepropisno kretala 71- godišnja vozačica. U prometnoj nesreći vozačica bicikla je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Jučer, 13. prosinca, oko 22.30 sati, u Starigradu u Starogradskoj ulici 21-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je sletio van kolnika te udario u stup javne rasvjete i u metalnu ogradu. Vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje bit će pokrenut prekršajni postupak.

Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 13. prosinca, oko 7.40 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića 46-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mazda koprivničke registarske oznake u smjeru Kolodvorske ulice. Uslijed ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim dijelom vozila udarila je u stražnji dio osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 45-godišnji vozač, a koji se zaustavio radi prometne situacije ispred sebe. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.


 

Pisane vijesti | Promet i vozila