Promet: U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 17. prosinca, oko 8.30 sati u Koprivnici u Križevačkoj ulici 69-godišnja vozačica upravljala je biciklom krećući se nepropisno biciklističkom stazom u smjeru Ulice J. J. Strossmayera. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe biciklistkinja se uključivanja na kolnik, odnosno obilježeni pješački prijelaz, a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može sigurno izvesti te je prednjom stranom bicikla udarila u osobni automobil Golf koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 60-godišnja vozačica, a koja je bila zaustavljena radi prometne situacije ispred sebe.
U prometnoj nesreći vozačica bicikla je zadobila tešku tjelesnu ozljedu i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 17. prosinca oko 9.15 sati u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 79-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Caddy koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja vozilom je udario u parkirani osobni automobil Mazda. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Također, oko 9.20 sati u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 81-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake te prilikom nepropisnog okretanja vozilom udario u parkirani osobni automobil Audi. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila