Zabilježene četiri prometne nesreće, četiri osobe ozlijeđene

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 18. prosinca, oko 17.30 sati, u Koprivnici mlada 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW krećući se zaobilaznom cestom u smjeru Starogradske ulice. Dolaskom do raskrižja s Radničkom cestom prilikom skretanja u lijevo na kolnik Radničke ceste oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Škoda koprivničke registarske oznake za koji je bila prikopčana laka prikolica, a kojim je u smjeru Štaglinca upravljao 33-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. Oboje vozača su ozlijeđeni, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Jučer, 18. prosinca, oko 19.30 sati u Donjem Cubincu mlada 20-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Honda križevačke registarske oznake u smjeru Križevaca. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika u lijevi putni jarak te vozilom udarila u betonski dio ograde, pročelje obiteljske kuće i stablo šljive.
U prometnoj nesreći vozačica i 17-godišnja putnica lakše su ozlijeđene, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 18. prosinca, oko 6.25 sati u Križevcima 49-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai križevačke registarske oznake i kretao se Ulicom Tadije Smičiklasa u smjeru raskrižja s Ulicom Franje Račkog. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Volvo križevačke registarske oznake kojim je upravljao 68-godišnji vozač. Tom prilikom Volvo je udario u prednji lijevi dio Hyundaia. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 18. prosinca, oko 16.40 sati, u Starigradu 21-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake krećući se Krešimirovom ulicom u smjeru Koprivničke ulice. Uslijed nepropisnog kretanja, vozilom je djelomično prešao na suprotnu stranu kolnika i vanjskim bočnim ogledalom udario i vanjsko bočno ogledalo osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 56-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 0,87 promila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila