U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 24. prosinca, oko 17.20 sati, u Carevdaru 56-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,49 promila upravljao je traktorom Zetor križevačke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed nepropisnog skretanja u lijevo u trenutku kada je nepropisno u punoj fazi pretjecanja njegovog vozila bio osobni automobilom Dacia riječke registarske oznake kojim je upravljala 52-godišnja vozačica. Tom prilikom prednji dio automobila udario je u bočnu stranu traktora. U prometnoj nesreći ozlijeđena je 55-godišnja putnica u osobnom automobilu, čija kvalifikacija ozljeda će bit poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Vozačici automobila naplaćena je novčana kazna, a vozač traktora je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja te će protiv njega bit pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 24. prosinca, oko 12.45 sati, u Koprivnici u Gospodarskoj ulici na parkiralištu 28-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake i uključivao se u promet s parkirnog mjesta vožnjom unaprijed. Tom prilikom stražnjom bočnom stranom udario je u bočnu stranu propisno parkiranog osobnog automobila. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. prosinca, oko 19.30 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkoga 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo vozilo je udarilo u bočnu stranu osobnog automobila Hyundai koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 19-godišnji vozač, a koji se kretao na lijevoj prometnoj traci u punoj fazi pretjecanja Škode. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila