U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, dvije osobe su ozlijeđene

U protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

 U protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.  

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 26. ožujka, oko 2.30 sati na cesti Đelekovec – Šoderica 23-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,55 promila osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u polje i prevrnu se na krov. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 23-godišnji putnik. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Jučer, 26. ožujka, oko 10.55 sati u Križevcima u Ulici Nikole Tesle 77-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake i kretao se prilaznim kolnikom parkirališnog prostora trgovačkog centra. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska mopedu Tomos križevačke registarske oznake kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Tom prilikom moped je udario u bočnu stranu automobila, a vozač mopeda je zadobio ozljede, čija kvalifikacija će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 26. ožujka, oko 13.30 sati u Križevcima u Potočkoj ulici 37-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Seat križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u betonski most i dvorišnu ogradu te se nastavio kretati, prevrnuo na bočnu stranu i udario u dvorišnu ogradu. Tom prilikom oštećen je parkirani osobni automobil Mazda od dijelova dvorišne ograde. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Danas, 27. ožujka, oko 3.05 sati u mjestu Velika Mučna 38-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,64 promila osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake u smjeru Sokolovca. Prilikom nepropisnog skretanja na kolni ulaz vozilom je skrenuo pokraj mosta u desni odvodni kanal. Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila