U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće, dijete lakše ozlijeđeno

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.     
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 7. lipnja, oko 16.50 sati, u Koprivnici, u Ulici Miklinovec devetogodišnje dijete je bez potvrde za upravljanje biciklom u prometu i bez pratnje osobe starije od 16 godina upravljalo biciklom krećući se pješačko-biciklističkom stazom u smjeru Ulice Miroslava Krleže. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet na pješački prijelaz, nije propustilo osobni automobil Golf koprivničke registarske oznake kojim je upravljao mladi 23-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 0,63 promila, a koji nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste.
Tom prilikom vozilo je udarilo u bicikl te je dijete palo na vozilo i kolnik. U prometnoj nesreći dijete je lakše ozlijeđeno. Protiv vozača osobnog automobila će biti pokrenut prekršajni postupak, kao i dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 7. lipnja, oko 10.25 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Generalića na parkiralištu 74-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Prilikom vožnje unatrag vozilom je udario u parkirani osobni automobil. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 7. lipnja, oko 11.30 sati, u mjestu Severovci 58-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,62 promila traktorom IMT koprivničke registarske oznake u smjeru Novog Virja. Tom prilikom vozač je traktorom sletio van kolnika te udario u betonsku ogradu i stablo koje se srušilo na parkirani osobni automobil Toyota. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 7. lipnja, oko 15.40 sati, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog na parkiralištu 35-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Prilikom vožnje unatrag vozilom je udario u osobni automobil Passat križevačke registarske oznake kojim je upravljala 31-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila