Dopuna informacije: U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prometnih nesreća

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je pet prometnih nesreća.

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 15. lipnja, oko 8.50 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 34-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault krapinske registarske oznake u smjeru Koprivnice. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila udarila je u stražnji dio osobnog automobila Renault varaždinske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 49-godišnji vozač, a koji je nakon sudara vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila VW Polo koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 30-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 30-godišnja vozačica, a protiv 34-godišnje vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 15. lipnja, oko 21.50 sati, u mjestu Novi Glog 25-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,54 osobnim automobilom Golf bjelovarske registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u stražnji dio osobnog automobila Mazda križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 51-godišnji vozač. Nakon sudara vozila su sletjela van kolnika. U prometnoj nesreći ozlijeđena su obojica vozača i 24-godišnji putnik iz osobnog automobila Golf. Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje.  

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 15. lipnja, oko 6.45 sati, u Koprivnici u Ulici Mihovila Pavleka Miškine 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjim djelom vozila udario je u stražnji  dio osobnog automobila Fiat koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 47-godišnja vozačica, a koja je uslijed sudara vozilom udarila u stražnji dio osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 50-godišnja vozačica. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna. 

Jučer, 15. lipnja, oko 9.10 sati, u Križevcima u Ulici Ljudevita Gaja 68-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Volvo križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag vozilom je udarila u parkirani osobni automobil. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 15. lipnja, oko 23 sata, u mjestu Grkine nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom. Vozač je vozilom sletio van kolnika i udario u betonsku ogradu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja, a policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje.

Dopuna informacije: 17. lipnja 2022. godine

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prometnu nesreću izazvao 21-godišnji vozač. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila