Zabilježena tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom u Koprivnici i Peterancu i držanje životinja bez nadzora u Reki

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom u Koprivnici i Peterancu i držanje životinja bez nadzora u Reki.   
 
Jučer, 30. lipnja, oko 8.45 sati, u Koprivnici u Ulici Fortunata Pintarića 70-godišnjak je raznim pogrdnim riječima vrijeđao oštećenog 49-godišnjaka.
Protiv 70-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog prekršajnom odjelu nadležnog općinskog suda te mu je izdana naredba o određivanju mjere opreza zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze s oštećenim osam dana.   
 
Jučer, 30. lipnja, oko 20.25 sati, u Reki u Ulici Stjepana Radića 31-godišnjak je bez nadzora držao svog psa koji je istrčao iz dvorišta na ulicu, a na kojeg je naletjelo nepoznato vozilo, a potom je pas odbačen na nogostup gdje je ugrizao oštećenu 71-godišnjakinju, koja je zatražila liječničku pomoć. Vlasniku psa je naplaćena novčana kazna.
 
Danas, 1. srpnja, od 4 do 5 sati, u Peterancu 63-godišnjak je narušavao javni red i mir na način da je glasno reproducirao glazbu te uznemiravao građane. Protiv osumnjičenika je podnijet optužni prijedlog prekršajnom odjelu nadležnog općinskog suda.
 

Pisane vijesti