Promet: Zabilježene tri prometne nesreće, jedna osoba lakše ozlijeđena

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.   
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 4. srpnja, oko 14.30 sati, u Koprivnici na Ivanjskoj cesti 21-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog pretjecanja bicikla kojim se po sredini desne prometne trake  kretao 16-godišnjak, došlo je do kontakta vozila u bicikl te je vozač bicikla pao i zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 4. srpnja, oko 9 sati, u Peterancu, u Ulici braće Radića 53-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Iveco čakovečke registarske oznake te prilikom nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 53-godišnja vozačica, a koja se također nepropisno mimoilazila, došlo je do kontakta vanjskim ogledalima. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 4. srpnja, oko 15.10 sati, u Kenđelovcu 52-godišnji vozač upravljao je traktorom Univerzal križevačke registarske oznake koji je vukao neregistriranu i neosiguranu prikolicu. Dolaskom do raskrižja i skretanja ulijevo došlo je do kontakta u teretni automobil VW Caddy slatinske registarske oznake, kojim je upravljao 51-godišnji vozač, a koji je nepropisno pretjecao traktor s prikolicom. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila