Zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

Zabilježena prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 8. srpnja, oko 8.30 sati, u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici 36-godišnji vozač upravljao je skupom vozila-teretni automobil Man i priključno vozilo Hangler srpske registarske oznake u smjeru Plavšinca. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu vozilom je udario u osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 55-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena vozačica osobnog automobila, a vozaču skupa vozila je naplaćena novčana kazna.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 8. srpnja, oko 13.25 sati, u Molvama u Marijanskoj ulici 39-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault bjelovarske registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u osobni automobil BMW koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 37-godišnja vozačica. Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak.

Danas, 9. srpnja, oko 4 sata u Sokolovcu u Koprivničkoj ulici 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake u smjeru Lepavine. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i udario u zemljani most kolnog ulaza. Vozaču je naplaćena novčana kazna.  
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila