U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Noćas, 9. kolovoza, oko ponoći u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara 21-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,26 promila upravljao je osobnim automobilom BMW njemačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja automobil je sletio van kolnika udario u odvodni kanal te se od njega odbio nazad na kolnik. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 21-godišnji vozač, 27-godišnji putnik i 18-godišnja putnica u osobnom automobilu, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimaju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. kolovoza, oko 15.20 sati, na parkiralištu, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog 79-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja unazad udario je osobni automobil VW križevačke registarske oznake kojim je upravljala 28-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila