U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 9. kolovoza, oko 14.05 sati, u Koprivnici u Starogradskoj ulici na parkiralištu 31-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja unatrag vozilom je udario u osobni automobil Citroen kojim je upravljala 60-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 9. kolovoza, oko 15.20 sati, u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici na parkiralištu 71-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u parkirani osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.   
 
Jučer, 9. kolovoza, oko 17.30 sati, u Koprivnici na Florijanskom trgu na parkiralištu 72-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja unatrag vozilom je udarila u parkirani osobni automobil Audi. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je vozilom napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila