Zabilježene tri prometne nesreće, u jednoj jedna osoba lakše ozlijeđena

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 17. kolovoza, oko 22.17 sati, u Koprivničkim Bregima u Ulici braće Radića 24-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza vožnjom unatrag nije propustio osobni automobil Seat koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 29-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila.  U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 17. kolovoza, oko 16.55 sati, u Cubincu 34-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal. Vozaču je naplaćena novčana kazna.
 
Danas, 18. kolovoza, oko 1.50 sati, u Novigradu Podravskom u Ulici Blaža Mađera 31-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,47 promila osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u traktorski priključak, koji je bio prikopčan na traktor IMT koprivničke registarske oznake, a koji je bio parkiran izvan kolnika dok je priključak djelomično bio na kolniku. Uslijed udara traktor je odbačen u betonski stup električnih vodova. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila