U dvije prometne nesreće tri osobe ozlijeđene

U dvije prometne nesreće tri osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 27. kolovoza oko 17.40 sati, na cesti Glogovnica – Ivanec Križevački 37-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW varaždinske registarske oznake pod utjecajem alkohola od 2,25 promila. Uslijed neprilagođene brzine vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Seat križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 49-godišnja vozačica. Nakon sudara vozila su sletjela van kolnika. U prometnoj nesreći 37-godišnji vozač je ozlijeđen, uhićen je i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 27. kolovoza oko 19.40 sati, na državnoj cesti broj 210 Virje – Molve 53-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Volvo koprivničke registarske oznake (vozač nije alkotestiran zbog zadobivenih ozljeda). Uslijed nepropisnog kretanja sudario se s osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake kojim se iz suprotnog smjera također nepropisno kretao 53-godišnji vozač (alkohol 1,43 promila). Nakon sudara osobni automobil Škoda je sletio van kolnika. U prometnoj nesreći obojica vozača su zadobila ozljede te im je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Zbog vršenja očevida od 19.54 do 22.25 sati, dionica državne ceste broj 210 Virje – Molve bila je zatvorena za sav promet te se promet vršio obilaznim pravcima, mjestom Virje Ulicom Paromlinskom u smjeru Ulice Ljudevita Gaja te u smjeru CPS-a i povratak u smjeru mjesta Molve i obrnuto.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila