Zabilježene tri prometne nesreće, jedna je osoba ozlijeđena

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.    
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 7. rujna oko 13.45 sati, u Koprivnici na raskrižju Ulice Vinički put i Vinogradske ulice 22-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Ford koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 69-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila. U prometnoj nesreći vozačica je ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 7. rujna oko 16 sati, u Donjem Fodrovcu 57-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Polo križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja ulijevo na kolni ulaz u vrijeme kada ga je nepropisno pretjecao teretni automobil VW krapinske registarske oznake kojim je upravljao 20-godišnji vozač, došlo je do sudara dvaju vozila. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 7. rujna oko 16.50 sati, u Botovu u Ulici braće Mesarića 35-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake za koje vozilo je bilo priključeno priključno vozilo. Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge priključnim vozilom je udario u nosač-stup željezničkog polubranika. Vozaču je naplaćena novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila