U protekla 24 sata zabilježeno šest prometnih nesreća s materijalnom štetom

Na području Policijske uprave zabilježeno je šest prometnih nesreća

Foto: Ilustracija

Jučer, 23. rujna, oko 9.15 sati u Križevcima u Koprivničkoj ulici 52-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s parkirališta na kolnik vozilom je udario u nepropisno parkirani osobni automobil Bmw koprivničke registarske oznake kojeg je prethodno parkirao 51-godišnji vozač. Protiv oba vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 23. rujna, oko 14.25 sati u Koprivnici u Ulici Stari Brežanec 48-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja automobilom je sletjela van kolnika, udarila u stup javne rasvjete te se zaustavila na travnatoj površini. Vozačici je naplaćena novčana kazna.
 
Jučer, 23. rujna, oko 16.15 sati u Koprivnici na Florijanskom trgu, na parkiralištu, 68-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mercedes njemačke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unatrag vozilom je udarila u zaustavljeni osobni automobil Ford varaždinske registarske oznake kojim je upravljao 47-godišnji vozač. Protiv vozačice će bit pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 23. rujna, oko 16.30 sati u Koprivnici na Trgu bana Josipa Jelačića 49-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom je udarila u osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 41-godišnji vozač. Prilikom sudara Renault je odbačen te je udario u propisno parkirani osobni automobil Citroen. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
Jučer, 23. rujna, oko 17.40 sati u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara 21-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Seat bugarske registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Vinogradskom ulicom oduzeo je prednost prolaska teretnom automobilu Fiat požeške registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 23. rujna, oko 18.15 sati u Herešinu u Marovskoj ulici 43-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel njemačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom hrvatske državnosti oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Dacia koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnji vozač. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila