U Podravskim Sesvetama održana info točka o sigurnom sudjelovanju u prometu

Cilj preventivnih akcija je pozitivno utjecati na svijest svih sudionika u prometu u cilju sprečavanja kršenja prometnih propisa, događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika i imovine

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Jučer, 11. listopada 2022. godine policijski službenici Policijske postaje Đurđevac održali su info točku u Podravskim Sesvetama koja je bila usmjerena na tzv. „4 glavne ubojice u prometu“.
 
Prisutni vozači upozoreni su na obveze koje moraju poštivati kao sudionici u prometu, kao i na posljedice i sankcije koje im slijede ukoliko ih se ne pridržavaju. Također skrenuta im je pozornost na najugroženije i najrizičnije skupine sudionika u prometu kao i da posebnu pozornost obrate na pješake i djecu u prometu.
 
Cilj preventivnih akcija je pozitivno utjecati na svijest svih sudionika u prometu u cilju sprečavanja kršenja prometnih propisa, događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika i imovine.
 
Osim savjeta kako se pravilno i odgovorno ponašati u prometu, dijeljeni su i preventivni letci, blokići, privjesci, penkala i dr.

Pisane vijesti | Promet i vozila