U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, jedna osoba je lakše ozlijeđena

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 14. listopada oko 16 sati u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 42-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog skretanja u lijevo oduzela je prednost prolaska motociklu Kymco križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji vozač. Prilikom kočenja i izbjegavanja sudara došlo je do pada vozača i motocikla na kolnik.

Vozač motocikla je lakše ozlijeđen. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 14. listopada oko 6.40 sati, na otvorenom djelu ceste Vlaislav – Plavšinac 22-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udarila je u osobni automobil Hyundai koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 34-godišnji vozač. Vozačici je naplaćena novčana kazna.
 
Jučer, 14. listopada oko 7.20 sati u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka, na parkiralištu, 59-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake te je uslijed nepropisnog kretanja udarila u parkirani osobni automobil Opel. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila