Zabilježene dvije prometne nesreće, tri osobe su ozlijeđene

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 13. studenoga oko 15.20 sati u Donjoj Brckovčini 64-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo vozilom je udario u osobni automobil Bmw zadarske registarske oznake kojim je upravljala 70-godišnja vozačica, a koja je u tom trenutku pretjecala Peugeot. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je oboje vozača i 61-godišnja putnica u osobnom automobilu Peugeot, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 13. studenoga oko 19 sati u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 35-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza udario je osobni automobil Citroen koprivničke registarske oznake, kojeg je nepropisno na pješačko-biciklističkoj stazi zaustavila 21-godišnja vozačica. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 1,65 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak, dok je vozačici izdano pisano upozorenje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila