Zabilježene dvije prometne nesreće, jedna je osoba ozlijeđena

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 3. prosinca oko 18.55 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 65-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda križevačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0,97 promila. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije zaustavio vozilo i propustio 82-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Tom prilikom vozilom je udario u pješaka koji je pao na kolnik i zadobio tjelesne ozljede. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 3. prosinca oko 15 sati, u Glogovcu u Koprivničkoj ulici 25-godišnji vozač upravljalo je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 48-godišnji vozač, a koji je u izbjegavanju sudara sletio van kolnika u odvodni kanal. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila