Zabilježeno šest prometnih nesreća s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je šest prometnih nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je šest prometnih nesreća s materijalnom štetom.   

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 10. veljače oko 10.55 sati, u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 20-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag sudarila se s osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake, kojim je također nepropisnom vožnjom unatrag upravljao 54-godišnji vozač. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 10. veljače oko 11.20 sati, u Kalinovcu u Kolodvorskoj ulici 27-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault varaždinske registarske oznake. Zbog ne držanja potrebnog raznaka prilikom vožnje u slijedu udario je u zaustavljeni osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 48-godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera i skretanja ulijevo. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 10. veljače oko 12.50 sati, u Apatovcu ispred trgovine 68-godišnji vozač je zaustavio osobni automobil Audi zagrebačke registarske oznake, a da prije napuštanja vozila nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta na kojem je ostavljeno te je vozilo udarilo u vrata i izlog trgovine. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 10. veljače oko 14.55 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića 53-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog prestrojavanja sudarila se s osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 55-godišnji vozač. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 10. veljače oko 15.55 sati, u Đelekovcu u Ulici Pavla Kvakana na parkiralištu 62-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je udario u parkirani osobni automobil Hyundai koprivničke registarske oznake. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i očitana mu je koncentracija alkohola od 1,44 promila. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 10. veljače oko 18.50 sati, u mjestu Cirkvena 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Passat bjelovarske registarske oznake. Tom prilikom na kolnik je istrčao pas vlasništvo 47-godišnjaka, a koji vlasnik nije poduzeo sve mjere da pas ne izađe na cestu bez nadzora te je automobil udario psa. Vlasniku psa naplaćena je novčana kazna.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila