U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, tri osobe su ozlijeđene

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: neprilagođena brzina (1), oduzimanje prednosti prolaska (1) i nepropisno kretanje parkiralištem (1).
Izdvajamo:  

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 7. travnja oko 15 sati, 16-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom Kawasaki i kretao se nerazvrstanom cestom u mjestu Podgajec. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u stablo i pao na tlo. Vozač je ozlijeđen, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a prema maloljetniku će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 7. travnja oko 19.20 sati, u Koprivnici 32-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW pulske registarske oznake krećući se Ulicom Josipa Juraja Strossmayera u smjeru raskrižja s Ulicom Antuna Mihanovića. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Dacia koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 28-godišnja vozačica te je došlo do sudara vozila. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena vozačica i 49-godišnja putnica iz osobnog automobila Dacia. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila