Zabilježena dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – držanje životinja bez nadzora u Sigecu i tuča, svađa i vika u Vlaislavu

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira – držanje životinja bez nadzora u Sigecu i tuča, svađa i vika u Vlaislavu.

Držanje životinja bez nadzora

Jučer, 8. lipnja oko 15.40 sati, u Sigecu 32-godišnjak je bez nadzora držao dva psa koja su na ulici ugrizla 80-godišnjakinju. Protiv vlasnika psa je pokrenut prekršajni postupak zbog počinjenja prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.  

Tuča, svađa i vika

Jučer, 8. lipnja oko 21 sat u Vlaislavu na dvorištu kuće fizički su se sukobili dvojica muškaraca starosti 40 i 25 godina te je 40-godišnjaku pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Koprivnica. Obojica počinitelja su uhićena i protiv njih će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda zbog počinjenja prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 
 

Pisane vijesti