Dvojica osumnjičenika prijetila policijskom službeniku da će ugroziti njegov život, a 28-godišnjakinja ga vrijeđala i omalovažavala

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 18. kolovoza u večernjim satima u Reki, prilikom postupanja policijskih službenika po dojavi o nasilju u obitelji, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica muškaraca starosti 26 i 33 godine s koprivničkog područja, prijetila riječima policijskom službeniku da će ugroziti njegov život te je tom prilikom 33-godišnjak u ruci držao sjekiru.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Također, 28-godišnjakinja je prilikom policijskog postupanja narušavala javni red i mir na način da je na ulici vikala te vrijeđala i omalovažavala policijskog službenika. Osumnjičena je uhićena te je u žunom prekršajnom postupku na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici kažnjena kaznom zatvora od 15 dana uvjetno na godinu dana.      

Nadalje, policijski službenici na okolnosti same dojave nastavljanju kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon