Uhićena trojica vozača koja su u nadzoru cestovnog prometa zatečena u činjenju prometnih prekršaja – četvrti u žurnom postupku kažnjen novčanom kaznom i zaštitnom mjerom

Uhićena trojica vozača u činjenju prometnih prekršaja, četvrti u žurnom prekršajnom postupku kažnjen novčanom kaznom i zaštitnom mjerom 

Foto: Ilustracija

Jučer, 24. kolovoza u nadzoru cestovnog prometa policijski službenici zatekli su trojicu vozača u činjenju prometnih prekršaja:   
 
  •  Jučer, 24. kolovoza u 19:25 u mjestu Gabajeva Greda zatečen je 29-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,45 promila.
  •  Jučer, 24. kolovoza u 20:30 u Virju zatečen je 44-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,95 promila.  
  • Jučer, 24. kolovoza u 20:50 u Kloštru Podravskom zatečen je 18-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim mopedom prije stjecanja na upravljanje motornim vozilima AM kategorije i bez zaštitne kacige na glavi.

Vozači su uhićeni i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Također, jučer, 24. kolovoza na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 38-godišnjak koji je u 4:40 u Drnju upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,06 promila.
 U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1.200 eura i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije dva mjeseca.  
 
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila