Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 30. studenog do 6. prosinca 2009. g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta i dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od čega 16 iz oblasti općeg kriminaliteta i dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 11 osoba.
                                                                                                                                 
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega tri prekršaja tučnjava, dva drska ponašanja, omalovažavanje ili vrijeđanje pol. službenika te dva davanja pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno 11 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 16 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 12 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je pet osoba. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake ozljede zadobila tri vozača osobnih automobila i dva putnika.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu evidentiran je jedan požar bez štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv pet osoba, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečene dvije osobe mlađe od 16 godina.


Stranica