Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 11. do 17. siječnja 2010.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 20 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta, tri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 12 osoba.

Foto: Ilustracija
STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 20 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta , tri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 12 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja – prekršaj drskog ponašanja, tri prekršaja svađe, vike i dr. te držanje životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 18 prometnih nesreća, od čega prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i 17 sa materijalnom štetom. Lake tjelesne ozljede zadobio je putnik.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara bez materijalne štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv osam osoba, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečene četiri osobe mlađe od 16 godina.


Stranica