Trening-škola za policijske službenike na Grobniku

Foto: Pu koprivničko-križevačka
U srijedu, 17. veljače, u vremenu od 8 do 18 sati na Automoto-dromu „Grobnik“ u Rijeci održana je trening-škola brze i sigurne vožnje za policijske službenike koji vrše nadzor prometa „presretačima“.

Trening-škola brze i sigurne vožnje za vozače „presretača“ je provedena s ciljem da policijski službenici usavrše upravljanje vozilom pri velikim brzinama i u ekstremnim situacijama praćenja i presretanja vozila. Provedena je kroz teoretski i praktični dio, a edukatori su bili vrhunski treneri vožnje.

Polaznici trening-škole usavršavali su svoje vještine vožnje vozilima marke „BMW 330d“, koji su iste serije kao i nov „presretač“ koji je na raspolaganju ovoj Policijskoj upravi.

Na trening-školu ispred Policijske uprave koprivničko-križevačke bila su upućena dvojica policijska službenika iz Postaje prometne policije Koprivnica.
Policijski službenici bili su zadovoljni načinom organiziranja i provedbe trening-škole te smatraju da su dodatno usavršili svoje umijeće upravljanja „presretačem“ i da će im stečeno znanje koristiti u daljnjem radu.


Stranica