Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 22. do 28. veljače 2010.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 36 kaznenih djela, od čega 23 iz oblasti općeg kriminaliteta, 11 kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i dva iz maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 17 osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 36 kaznenih djela, od čega 23 iz oblasti općeg kriminaliteta, 11 kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i dva iz maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 17 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 16 prekršaja, od čega četiri prekršaja tučnjava, četiri svađe ili vike, dva omalovažavanja ili vrijeđanja policijskih službenika, četiri davanja alkoholnih pića pijanim osobama te prekršaj držanja životinja bez nadzora i vrijeđanje moralnih osjećaja građana. Prekršajno su prijavljene 22 osobe.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježene su 22 prometne nesreće, od čega šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 16 sa materijalnom štetom. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobila četiri pješaka, tri vozača osobnih automobila, vozač mopeda i putnik.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevini i požar na prometnom sredstvu, gdje je pričinjena materijalna šteta od 8 600 kuna. Zabilježena su i dva požara u kojima nije bilo materijalne štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv sedam osoba.


Stranica