Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 1. do 7. ožujka 2010.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 25 kaznenih djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela gospodarskog kriminaliteta, četiri iz maloljetničkog kriminaliteta i dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 29 osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 25 kaznenih djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela gospodarskog kriminaliteta, četiri iz maloljetničkog kriminaliteta i dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 29 osoba.

Razriješeno je jedno kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja za koje su prijavljena dva počinitelja.



STANJE JAVNOG REDA I MIRA


Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 16 prekršaja, od čega dva prekršaja tučnjava, tri drska ponašanja, dvije svađe ili vike, pet omalovažavanja ili vrijeđanja službenih osoba, tri davanja alkoholnih pića pijanim osobama te prekršaja držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljena 21 osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i devet sa materijalnom štetom. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila i putnik.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinama, gdje je pričinjena materijalna šteta od 12 000 kuna. Zabilježena su i dva požara u kojima nije bilo materijalne štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv devet osoba.


Stranica