Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 29. ožujka do 4. travnja 2010.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 31 kazneno djelo, od čega devet iz oblasti općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i 14 iz maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno su prijavljene 23 osobe.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 31 kazneno djelo, od čega devet iz oblasti općeg kriminaliteta, osam kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i 14 iz maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno su prijavljene 23 osobe.

Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja za koja je prijavljen jedan počinitelj.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega četiri prekršaja tučnjava, svađa ili vika, drsko ponašanje i dva omalovažavanja ili vrijeđanja službenih osoba. Prekršajno je prijavljeno 14 osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 19 prometnih nesreća, od čega sedam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 12 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je sedam osoba. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobila tri vozača osobnih automobila,  putnik, dva vozača bicikla i vozač mopeda.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježeno je požar na prometnom sredstvu sa materijalnom štetom od oko 15 000 kuna, te jedan požar u kojem nije bilo materijalne štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 16 osoba.


Stranica