Međunarodni graffiti day… dječji snovi

Foto: Pu koprivničko-križevačka
U zajedničkoj suradnji Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke, „Bad art projecta“ i gradskog komunalnog poduzeća „Komunalac“, u subotu, 24. travnja, održan je „Međunarodni graffiti day…dječji snovi“.  Na istom su sudjelovali priznati "writeri" na međunarodnoj grafiti sceni i to:  Hope, Junk, Ekos, Lemon, Leon, Dock, TKV, Lunar, Tizer, Lortek, te hrvatski writeri: Rock 003, Lunna, M Faca, Sans 012, Monk, Alien i Saint.

Mladi entuzijasti iz Bjelovara i zaljubljenici u street art Scen i Scon bili su ujedno i najmlađi writeri (10. i 11.g.), koji su samo za tu prigodu stigli u Koprivnicu te samoinicijativo oslikali dio površine koju su im zajedno sa sprejevima ustupili profesionalci.

Tema graffiti daya bili su dječji snovi, a cjelodnevni događaj je bio posvećen COOR-u „Podravsko sunce“, čiji su učenici upriličili narečeni događaj, te se na licu mjesta okušali u crtanju grafita. Graffiti day imao je i humanitarni karakter obzirom da se je započelo sa prikupljanjem sredstava za opremanje kabineta za glazbenu terapiju.

Održavanje međunarodnog graffiti daya pomogli su: caffe bar „Ruža“ - Legrad, „Ministar“ – Legrad, caffe bar „Car“ – D. Vidovec, „Komunalac“ – Koprivnica, Koprivničko-križevačka Županija, Grad Koprivnica, „Croatia osiguranje“ – Koprivnica, Pododsjek za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke te „Bad art project“.

Zahvaljujemo svima koji su omogućili i sudjelovali na Međunarodnom graffiti dayu u Koprivnici, a posebno cjelokupnom timu „Bad art projecta“ bez čijeg se angažmana ne bi okupio tim profesionalaca.


Stranica