Moto - slalom "Križevci - Kalnik"

U subotu,8. svibnja, sa početkom u 9 sati u Križevcima u ulici Nikole Tesle, na poligonu AMK Križevci, organiziran je moto slalom pod nazivom "Križevci-Kalnik 2010". Sudjelovalo je više desetaka vozača osobnih vozila te motocikala i mopeda iz raznih krajeva lijepe naše.

Foto: Pu koprivničko-križevačka
U subotu,8. svibnja, sa početkom u 9 sati u Križevcima u ulici Nikole Tesle, na poligonu AMK Križevci,  organiziran je moto slalom pod nazivom "Križevci-Kalnik 2010". Sudjelovalo je više desetaka vozača osobnih vozila te motocikala i mopeda iz raznih krajeva lijepe naše.

Okupljeni posjetitelji su bili oduševljeni vještinama koje su prikazali vozači osobnih vozila, motocikala i mopeda, a najveći interes su  izazvali  tzv. "brzinci", koji su zadanu stazu morali prijeći u što kraćem vremenu.

Ujedno je u dvorištu kluba policija postavila info štand  sa operativnom tehnikom koju policijski službenici koriste u svakodnevnom radu (alkometri, preventivni radar, uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila i dr). Posjetiteljima i učesnicima su dijeljeni edukativni materijali koji se odnose na sigurno sudjelovanje u cestovnom prometu.




Stranica