Sajam mogućnosti u Koprivnici

Foto: Pu koprivničko-križevačka
Kroz svakodnevni rad policije i ostvarene kontakte te partnersko djelovanje s potencijalima društvene zajednice uočen je problem neorganiziranog ili nedovoljno organiziranog slobodnog vremena mladih, što u nekim slučajevima rezultira njihovim neprihvatljivim ponašanjima.

Kako bi djecu potaknuli da svoje slobodno vrijeme iskoriste za bavljenje sportskim i društvenim aktivnostima i na taj način ih udaljili od ulice i kafića te  štetnih druženja organiziramo “Sajam mogućnosti”.
    
Sajam mogućnosti organizira se uz partnerstvo Društva naša djeca Koprivnica.

Na sajmu mogućnosti prezentirati će se 50-tak klubova, društava i udruga koji se bave sportom, folklorom, plesom, informatikom, robotikom, astronomijom i drugim zanimljivim sadržajima.

Sajam mogućnosti će se održati u petak, 14. svibnja 2010. g., na gradskom sajmištu Koprivnica u vremenu od 9 do 13 sati a očekuje se da će mu prisustvovati najmanje 1250 učenika iz 11 osnovnih škola.

U sklopu Sajma  mogućnosti provesti će se sportsko natjecanje ekipa osnovnih škola u dva uzrasta. Provesti će se i natjecanje iz poznavanja prometnih propisa na koje se mogu prijaviti svi zainteresirani učenici koji će posjetiti Sajam. Najuspješnijim natjecateljima i ekipama uručiti će se prigodne nagrade i pehari.

Ovim putem pozivamo Vas da se pridružite i time date svoj doprinos za bolji život naših mladih.


Stranica