Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 26. srpnja do 1. kolovoza 2010.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta i dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno šest fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija
STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta  i dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno šest fizičkih osoba.
Razriješeno je jedno kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljen jedan počinitelj.                                            

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je devet prekršaja, od čega četiri tučnjave, tri svađe ili vike, vrijeđanje i omalovažavanja službenih osoba i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno 15 osoba.
 
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 17 prometnih nesreća, od čega osam s ozlijeđenim osobama i devet sa materijalnom štetom. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač motocikla, pješak i dva putnika, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila, četiri putnika i vozač bicikla.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevini sa pričinjenom materijalnom štetom od 2 500 kuna te dva požara bez štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 14 osoba.
Prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata, bez odgovarajuće pratnje, zatečena je jedna osoba mlađa od 16 godina.


Stranica