Razriješene provale u kuće u Koprivnici i Virju

Dana 31. kolovoza 2010. godine policijski službenici Policijske postaje Koprivnica i Policijske postaje Đurđevac u suradnji sa policijskim službenicima Policijske postaje Bjelovar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri hrvatska državljana (1987, 1991 i 1996), zbog sumnje da su počinili dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem u obiteljske kuće u Koprivnici i jedno kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u pokušaju u obiteljsku kuću u Virju.

   Dana 31. kolovoza 2010. godine policijski službenici Policijske postaje Koprivnica i Policijske postaje Đurđevac u suradnji sa policijskim službenicima Policijske postaje Bjelovar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri hrvatska državljana (1987, 1991 i 1996), zbog  sumnje da su počinili dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem u obiteljske kuće u Koprivnici i jedno kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u pokušaju u obiteljsku kuću u Virju. 
 
   Osnovano se sumnja da su navedene osobe u vremenu od 17. do 19. kolovoza 2010. godine, izvršili tešku krađu provaljivanjem u dvije obiteljske kuće u Koprivnici u ulici Miroslava Krleže, gdje su vlasnicima otuđili zlatni nakit i druge predmete u vrijednosti od oko 50.000, kuna, a isto da su dana 20. kolovoza 2010.g., izvršili tešku krađu provaljivanjem u pokušaju u obiteljsku kuću u mjestu Virje, kojom prilikom iz kuće nisu ništa otuđili.
 
   Poradi osnovane sumnje u izvršenje navedenih kaznenih djela, trojica osumnjičenika su dana 31. kolovoza 2010.g., dovedeni Istražnom sucu Županijskog suda u Bjelovaru, gdje su isti ispitani te potom pušteni na slobodu.
 


Stranica