Jučer četiri vozača uhićena i zadržana

Jučer, 14. listopada, četvorica vozača su zatečena u činjenju težih prometnih prekršaja, od kojih dvojica i u činjenju kaznenog djela izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

Foto: Ilustracija

Jučer, 14. listopada, četvorica vozača su zatečena u činjenju težih prometnih prekršaja, od kojih dvojica i u činjenju kaznenog djela izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. 

Jučer, 14. listopada, u 10.30 sati u Bojnikovcu je 29 - godišnji vozač  upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije, brzinom od 114 km/h, gdje je dozvoljena brzina 60 km/h. Uhićen je i doveden na Prekršajni sud u Križevcima, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 5 000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca. Protiv vozača slijedi i kaznena prijava.

Također jučer, 14. listopada, u 19.10 sati u Križevcima u ulici Petra Zrinskog  zatečen je 39 - godišnji vozač kako upravlja osobnim automobilom za vrijeme zabrane  upravljanja vozilima B kategorije. Vozač je uhićen te slijedi kaznena prijava.                                                                     

 U srijedu, 13. listopada, oko 21.40 sati u Suhoj Kataleni 19 - godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita. Uhićen je i doveden na Prekršajni sud u Đurđevcu, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 6500 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca.

 U četrtak, 14. listopada, oko 1.55 sati u Kenđelovcu je 36 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,20 g/kg. Zadržan je do otrežnjenja, potom uhićen i doveden na Prekršajni sud u Križevcima, gdje je kažnjen zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci te kaznom zatvora od 5 dana, nakon čega je predan u zatvor u Bjelovaru.



Stranica