Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 1. do 7. studenoga 2010.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, od čega 21 iz oblasti općeg kriminaliteta i osam kaznenih djela maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno šest fizičkih osoba.


Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 29 kaznenih djela, od čega 21 iz oblasti općeg kriminaliteta i osam kaznenih djela maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno šest fizičkih osoba.

Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljen jedan počinitelj.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja, od čega prekršaj svađe, tučnjava, dva drska ponašanja i omalovažavanje ili vrijeđanje pol. službenika. Prekršajno je prijavljeno šest osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 16 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 12 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe. Teške tjelesne ozljede zadobio je pješak, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila i pješak.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevini i požar na poljoprivrednoj površini, sa procijenjenom materijalnom štetom od 1 022 000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Zbog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnesene su prijave protiv 24 osobe.



Stranica