Koprivnica: Uhićeni razbojnici

U subotu, 4. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20 i 29 - godišnjim hrvatskim državljanima poradi osnovane sumnje u izvršenje kaznenog djela razbojništva.




Foto: Ilustracija

U subotu, 4. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20 i 29 - godišnjim hrvatskim državljanima poradi osnovane sumnje u izvršenje kaznenog djela razbojništva.

Osnovano se sumnja da su osumnjičeni u četvrtak, 25. studenog 2010. godine, oko 17.50 sati u Koprivnici u Ulici Frana Galovića izvršili kazneno djelo razbojništva u trgovini tekstilnom robom vlasništvo K.K. (1975.) iz Koprivnice. Osumnjičenici su nasilno uporabom tjelesne snage i spreja od uposlenice H.G. (1987.) otuđili osobnu torbicu sa dokumentima, novcem i drugim stvarima te utržak trgovine i mobitel, kojom prilikom su pričinili materijalnu štetu od 2 500 kuna.
 
Osumnjičeni su uhićeni  3. prosinca te u subotu, 4. prosinca, poradi osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva iz članka 218. Kaznenog zakona, uz kaznenu prijavu dovedeni Istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici.



Stranica