Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 10. do 16. siječnja 2011.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta i deset kaznenih djela zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 14 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od čega 15 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta i deset kaznenih djela zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 14 fizičkih osoba.
Razriješena su četiri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena tri počinitelja.
           
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježena su tri prekršaja, od čega dvije tučnjave i prekršaj davanja alkoholnih pića pijanim osobama. Prekršajno su prijavljene tri osobe.
  
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je osam prometnih nesreća u kojima nisu zabilježena ozljeđivanja osoba, već je pričinjena samo materijalna šteta.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na električnom kućnom uređaju sa materijalnom štetom od 3 000 kuna te jedan požar bez materijalne štete.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježena su četiri prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je šest osoba.
Zatečena su četiri maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica