Koprivnica: Predavanje Udruge kriminalista

U prostorijama Policijske uprave Koprivničko-križevačke, u utorak, 12. travnja, u organizaciji Strukovne udruge kriminalista prof.dr.sc. Duško Modly, predsjednik Udruge i doktor znanosti i Josip Pavliček, profesor Visoke policijske škole, održali su predavanje kojem su bili prisutni policijski službenici Policijske uprave.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U prostorijama Policijske uprave Koprivničko-križevačke, u utorak, 12. travnja, u organizaciji Strukovne udruge kriminalista prof.dr.sc. Duško Modly, predsjednik Udruge i doktor znanosti i Josip Pavliček, profesor Visoke policijske škole, održali su predavanje kojem su bili prisutni policijski službenici Policijske uprave.

Prof.dr.sc. Duško Modly je održao predavanjem na temu "Postupanje policijskog službenika pri dolasku na mjesto događaja", a profesor Josipu Pavliček je otvorio raspravu na temu "Uloga istražitelja po novom Zakonu o kaznenom postupku“ u koju su se uključili svi prisutni navodeći probleme sa kojima se susreću i koji se očekuju kod primjene novog zakona.

Predsjednica Podružnice Koprivnica, Strukovne udruge Kriminalista, krim. službenica Kristina Stručić-Deković na kraju se zahvalila gostima na održanim predavanjima, kao i svim sudionicima na sudjelovanju u raspravi, te ih pozvala da ponovno dođu sa novim i zanimljivim predavanjima u Koprivnicu.



Stranica