Održane edukativne radionice

U srijedu, 20. travnja, policijski službenici Policisjke uprave koprivničko-križevačke, linije prevencije i kriminalističke policije, u Osnovnoj školi "A. N. Gostovinski" u Koprivnici održali su dvije edukativne interaktivne radionice naziva "Emil i detektivi", proaktivnog karaktera, za učenike 4. razreda škole.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U srijedu, 20. travnja, policijski službenici Policisjke uprave koprivničko-križevačke, linije prevencije i kriminalističke policije, u Osnovnoj školi "A. N. Gostovinski" u Koprivnici održali su dvije edukativne interaktivne radionice naziva "Emil i detektivi", proaktivnog karaktera, za učenike 4. razreda škole.

Tematika se bazirala na samozaštitnom ponašanju djece, kako u situacijama kada su kod kuće sami te u možebitno potencijalno opasnim situacijama, npr. vršnjačko nasilje, zaticanje "sumnjivih predmeta", odnosno što učiniti, kome se obratiti.

Isto tako, policijski službenici sudjelovali su u izradi promo materijala škole, ostvarili suradnju poradi fomiranja foto-stripa upravo sa svrhom samozašitnog ponašanja djece.   



Stranica